pirmdiena, 2012. gada 20. augusts

Čorvena

ČORVENA








Atzīstos, ka Čorvena man šķiet visskaistākā no visiem Nīnas bērniem (kušššš... cerams, ka pārējie šo nedzirdēja!:)). Absolūta elegance un pieklusināts skaistums. Nekā kliedzoša vai vulgāra. Un arī visā savā būtībā Čorvena ir DĀMA. Pat pienākt un paprasīt, lai viņu paņem klēpī, Čorvena prot ar tādu pašcieņu, ka tas ne mirkli nešķiet uzbāzīgi. Un vispār tas nešķiet kā lūgums, bet kā pagodinājums.
Tai pat laikā Čorvena nemaz arī nav blāva un klusa savās temperamenta izpausmēs. Viņa ir dzīvīga un komunikabla. Tieši tāpēc man viņa TIK ļoti patīk. Cik gan nav redzēts "dāmu", kas tādas ir (vai ir?) vien tāpēc, ka viņām trūkst enerģijas un temperamenta, lai izpaustos.
Čorvenā man patīk viss - viņas trauslums un spēks, viņas elegance, temperaments un pašapziņa. Viss. Ak, jā - un viņas brīnumskaistās ķepas. Ķepas ir samtaini melnas un milzīgas, it kā būtu piederīgas kādam citam, divreiz lielākam kaķim. Čorvena Samtaķepa :)
Un pilnīgi noteikti man vēl joprojām liekas, ka Čorvena redz daudz vairāk nekā citi. Un, raugoties viņai acīs, šķiet, ka arī tev ļauts ielūkoties kaut kur tur... bezgalībā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru