ceturtdiena, 2012. gada 10. maijs

Nelieli sarežģījumi

Kad nu svarīgais lēmums tika pieņemts, atlika vien lutināt Nīnu un gaidīt mazuļu nākšanu pasaulē. Sagatavoju "bērnistabu" - šim nolūkam tika labiekārtots kabinets. Pagatavoju dzemdību kasti, kuru Nīna atzina par visnotaļ pieņemamu:


Nīna brieda, kļuva arvien apaļāka un turpināja gozēt savu pieaugošo vēderu saulītē, nezaudējot ne grama no sava koķetuma :)





 Pēc maniem aprēķiniem (cik nu tur varēja ko aprēķināt, ņemot vērā, ka upmalā manis nebija un sveci es neturēju :)) Nīnai bija jādzemdē apmēram 5.maijā. Tā teikt, īsti, riktīgi kaķēni, kam tieši martā pamati likti :)
Bet bija viens neliels(?) sarežģījums - tieši 5.maijā Andra vecāki svinēja savas zelta kāzas, uz kurām nu nekādi nevarēju nebraukt. Ko nu? Pirmkārt, cerēju, ka Nīna izpratīs situācijas nopietnību un pacentīsies laist bērnus pasaulē dienu agrāk. Vai vēlāk. Pēc izvēles. Labāk agrāk, jo tad man nebūtu lieks stress tai kāzu dienā. Tā es ar Nīnu centos sarunāt. Bet tā kā uz savām sarunāšanas spējām šādā jautājumā akurāt par 100% nepaļāvos vis, sarunāju arī ko citu - vienojos ar savu brāli (viņš ir mans vietnieks zemes virsū un pieskata manus zvērus, kad braucam atvaļinājumos utml.), ka 5.maijā viņš pasēdēs manās mājās, jauki pavadīs dīku dienu, iedzerot pa glāzei alus un laiku pa laikam uzmetot aci Nīnai.
4.maijs manas cerības neattaisnoja. Nīna turpināja tipināt apkārt apaļa kā bumbu norijusi un ik pa laikam ielīda kastē sarušināt sedziņas pēc sava prātā. Un, protams, PROTAMS, 5.maija rītā, ģērbjoties prombraukšanai, kļuva pilnīgi skaidrs - TAS notiks ŠODIEN! Nuja. Mērfijs nevaid miris :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru