otrdiena, 2012. gada 15. maijs

Visas viņas TĀDAS!

Jau pirms vairākām dienām esmu izpīpējusi, kā izdarīt, lai Nīna tiek ārā no bērnistabas, bet suņi netiek tur iekšā. Iegādājos kārtējo kartona kasti veikalā "Depo" (kas to būtu domājis, ka tās kastes tik daudzfunkcionālas! :)). Pāris minūšu darbošanās ar šķērēm un līmlenti un voila!


Nīna staigā šurpu turpu. Uffe arī varētu darīt to pašu, bet viņš netiek ārā no šoka stāvokļa, kurā ir nokļuvis, kopš konstatēja, ka Nīna nav vis uz mūžīgiem laikiem iespundēta kabinetā, atstājot visu pārējo māju Uffītim vienam pašam. Uffe staigā kā apspļaudīts, visādi izrāda savu riebumu un izliekas, ka tādu Nīnu pirmo reizi redz un tas nemaz arī nav bijis viņš, kas vēl pirms mēneša par visām varēm centās iekarot tantes Nīnas labvēlību. Fui, nē, nemūžam!
Suņi gan labprāt aizietu paskatīties, kas tur tai kastē kabineta tālākajā stūrī pīkst un skrapstinās, bet nekā. Jāapmierinās ar lūrēšanu pa atslēgas caurumu, tēlaini izsakoties.






Vārdu sakot, plīstu no lepnuma par savu know-how. :)
Nepilnu vienu dienu. Līdz konstatēju, ka Nīna iet ārā no istabas ar vienu vienīgu konkrētu mērķi - pavedināt Uffi. Vispirms gan viņa mēģināja iziet ārā (to jau laikam saprot, ka TUR ĀRĀ būtu atrodama dzīves laime kārtējā lauku donžuāna paskatā :)), bet tā kā man salta sirds gluži kā Dagnijai no "Limuzīns Jāņu nakts krāsā", durvis ir slēgtas un basta! Tad nu Nīna palūkojas apkārt, tepat sasniedzamos kavalierus novērtējot. Un, ak vai... vienīgā kandidatūra ir Uffe, kam momentā tiek noņemta birka "Mans pirmdzimtais" un aizstāta ar "Brīvs puisis". Ja kaķus pieņemtu darbā, par Nīnu darbadevēji sakautos - tik elastīga domāšana būtu miljona vērta! :)
Nīna izvēlējusies paklājiņu pie saimniecības telpas durvīm, uz kurieni ik pa laikam vedina Uffi, lai dejotu viņa priekšā vēderdejas. Man par laimi, Uffe pagaidām ir muļķis bērna prātā, kas, acīmredzot, pat īsti filmas ar bučošanos vēl nav skatījies - neizpratne viņa sejā ir lieliem burtiem uzzīmēta :)
Nu ko... Dzīve ir netaisna. Vieglas uzvedības draiskule ir Nīna, bet no... eeee... bumbām būs jāšķiras Uffem. Nē, nu patiesībā jau Nīnai arī (ne no bumbām, protams, bet... nu jūs jau sapratāt), bet viņai vēl bērni jāizbaro, vakcīna jāsaņem un tad. Tāpēc ceturtdien uz tikumības altāra tiks ziedotas Uffes bumbas.
P.S. Varbūt vajadzēja sākumā norādīt, ka šīsdienas ieraksts bērniem līdz 16 gadu vecumam nav ieteicams? :)

6 komentāri:

  1. :D Sasmējos :))
    Bet rižiki pie cauruma gan amizanti izskatās :) Šitādā izpildījumā čirnekas nav ienaidnieks Nr.1?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, suņi ir vien traucēklis, kas mētājas pa kājām ceļā uz dzīves laimi :)

      Dzēst
    2. Bet nabaga Uffīc - marsieši atkal uzbrūk un vēl ķeras pie bumbām :O

      Dzēst
  2. Jā, tāda skarba zinātniskā fantastika sanāk... Marsiešu iebrukuma dēļ bez bumbām palikt... Klau, varbūt jūsmājās Bredberijs kā obligātā lasāmviela jāievieš? Bija tur tāds stāstiņš viņam, pat vairāki, par risinājumiem marsiešu iebrukuma gadījumā :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bredberijs mājās ir. Bet Uffem tiks izsniegts tikai PĒC ceturtdienas :))

      Dzēst
  3. Saltā sirds :D
    Jautri gan.. Vieni vēl jābaro, bet jau nākošos gādā :)

    AtbildētDzēst