ceturtdiena, 2012. gada 10. maijs

Par mums

Lai arī emuārs veltīts Nīnas bērniem, tajā nu nekādi nevarēs iztikt bez visu pārējo pieminēšanas, jo dzīvojam mēs visi vienā lielā draudzīgā bariņā - es, mans vīrs Andris, mūsu meita Ulrika un ZVĒRI :) Daži saka, ka daudz zvēru, bet mums liekas, ka tāds "iztikas minimums" vispārējai labsajūtai vien ir. Suņi mūsmājās bija pirmie, tāpēc arī tikt iepazīstināti viņi pelnījuši pirmie.
Vecākā šobrīd ir nu jau gandrīz 13 gadu vecumu sasniegusī Džeta. Tad seko mūsmāju princese (tā, kas uz zirņa:)) Mija. Levrete. Un ar to viss izteikts. No puišiem vecākais un lielākais (bet ne galvenais!) ir baltais mājas sargs Juhans. Pats sevi par galveno un atbildīgo ir iecēlis vecākais no maniem sicīliešiem Rasmuss. Jaunākais brālis Falko to pilnībā respektē.
Tagad par kaķiem. Atkal jau - ierašanās secībā :) Uffe. Mans mīļais, brīnišķīgais orientālais murmulis. Kaķis, kas pāris mēnešu laikā iekāpis man tik dziļi sirdī kā nevienam kaķim līdz šim tas nav izdevies. Un Nīna. Par Nīnu un viņas bērniem būs viss šis blogs, tāpēc: aiziet...! ;)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru